216 konfirmanter

Sjømannskirken har både et konfirmant-tilbud i sjømannskirkene og gjennom nettundervisning.

Stas å være konfirmant i utlandet! Dette bildet er tatt i Okpo, Sør-Korea.

Konfirmantarbeidet er et givende arbeid. Målet er at de skal lære om den kristne tro, ha det gøy, få nye vennskap, få en positiv opplevelse av kirken, utvikle seg som individer og å kjenne glede og håp for fremtiden.

182 ungdommer konfirmerte seg i en sjømannskirke i 2015. 34 andre fulgte opplæringen i utlandet, men ble konfirmert i Norge. 99 av disse fulgte Sjømannskirkens nettkonfirmantopplegg.

Ved Sjømannskirken i Singapore blir det arrangert konfirmant-samlinger en gang i måneden fra september til mai.

Sjømannskirken tilbyr også konfirmasjonsundervisning med organisasjonen som tema også for ungdom bosatt i Norge. Det ble holdt ni leirer med til sammen 344 konfirmanter og 81 ledere i 2015.

512 konfirmanter i Den norske kirke var nettkonfirmanter via en norsk menighet.

Mer om konfirmasjonstilbudet til Sjømannskirken.

Se film fra konfirmasjon i  New York her: