733.528 møter med mennesker

Møter med mennesker er grunnlaget for Sjømannskirkens arbeid.

17. mai-feiring ved Sjømannskirken på Lanzarote.

Oppsøker nordmenn der de er

Virksomheten består av 31 sjømannskirkeren nettkirketi sjømannsprester - offshore, samt fem sjømannsprester for studenterog fem ambulerende sjømannsprester, som oppsøker norske miljøer rundt om i verden hvor det ikke er sjømannskirke.

Sydenkirkene har flest møter

Totalt sett er det sjømannskirkene i Spania som møter flest nordmenn. Det er også her en tredjedel av våre ressurser blir brukt.

Til stede i Norge også

Sjømannskirken er til stede som et kirkelig, sosialt og kulturelt møtested for nordmenn, enten man ønsker å treffe andre nordmenn, trenger en andakt eller en god prat over vafler og kaffe. I Norge møter Sjømannskirken mennesker på messer, foreningsmøter, i konfirmasjonsundervisning og på gudstjenester. I 2015 var det 51.411 møter med mennesker i Norge i regi av Sjømannskirken.

Sjømannskirken møter også mange gjennom digitale kanaler. Les mer om Nettkirkens tall for 2015 her.

Se denne videoen av Jennifer Moi, en av de mange faste besøkende ved Sjømannskirken på Gran Canaria.